Odcházím z Média a jdu do Seznamu

Kdyby mi někdo před půl rokem řekl, že brzy skončím s prací v Mediu Honzy Tichého a nastoupím do Seznamu, asi bych se mu vysmál. Zpočátku nepředstavavitelná věc se ale nakonec stává skutečností.

Za všechno vlastně může (ač o tom neví) Honza Javorek, který v květnu napsal článek Proč Python. Článek ve mě probudil starou lásku k tomuhle jazyku a já se ho začal znovu (už poněkolikáté) učit. Během studia jsem se pokoutně podíval na Jobs.cz, jaké tam je pro Python vlastně uplatnění a zahlédl inzerát Seznamu, že hledají Python programátora pro své interní aplikace. Jít pracovat do Seznamu byl takový můj dětský sen. Stále dokola jsem si ten inzerát pročítal a přemýšlel.

Bylo to těžké přemýšlení, protože v současné práci jsem spokojený. Mám skvělé kolegy a úžasného šéfa. Mám možnost dělat v práci spoustu zajímavých věcí (starat se o produkční a vývojové prostředí, spravovat firemní síť, vyvíjet deployment systém apod.). Nakonec jsem si řekl, že za zkoušku nic nedám a přihlásil jsem se na pohovor.

Ve dvoukolovém pohovoru jsem uspěl a dostal od Seznamu nabídku stát se členem jeho týmu. Následovaly další dva dny usilovného přemýšlení, po kterých jsem se rozhodl nabídku přijmout. Snad to bylo správné rozhodnutí, uvidíme :)

Hodnocení

Komentáře

2014-08-27 05:49:35

Dane, gratuluju ti! Ať se ti v nové práci líbí.

[2] Dundee
2014-08-27 09:09:07

Díky, Jirko!

2014-09-07 00:14:40

Gratuluju k velkému rozhodnutí! Věřím, že to chtělo hodně odvahy.

Komentáře již nelze přidávat