Webdesigners

V těchto dnech vzniká ve světě českého webdesignu zajímavá novinka. A nemyslím tím, že něco visí ve vzduchu, ale že se objevil nový zajímavý web.

Po ukončení projektu Freelance.cz se seznam webdesignérů přesouvá na doménu http://webdesigners.cz. Vypadá to, že u pouhého seznamu autoři nechtějí skončit. Slibují, že brzy přibude také sekce pro vzájemnou komunikaci či rady, blog a další zajímavosti... To zní dosti zajímavě, rodí se snad v českém internetu další obr?

Hodnocení

Komentáře

[1] Lin
2006-07-28 23:44:04

Připomíná mi to seznam "horních" deseti tisíc... Nemůžu si pomoct... :o)

2006-07-29 04:51:17

Nejedná se o seznam "horních" deseti tisíc, ale seznam lidí, kteří se o webdesign a věci kolem opravdu zajímají. Věřím, že se i nadále bude rozšiřovat a počet schopných lidí bude přibývat, stejně jako nabízených služeb. Jedna ze zajímavostí může být v budoucnu nabídka práce či spolupráce ;)

[3] Lin
2006-08-01 00:12:10

Já jsem to (nakonec) pochopila, ale přeci jen to budilo podivný dojem, když vlastně první věc, na kterou návštěvník narazí, je seznam odkazů, které netuší, proč tam jsou, nebo kam vedou... Web jako takový je ale každopádně hezká myšlenka... Slibuju, že občas zajdu. ;o)

Komentáře již nelze přidávat